Известие

Collapse
No announcement yet.

33 ракийки!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
    Не е някакъв особен празник, ама вчера взех заплата, а пък жената ме посрещна с такава салата, че просто не мога да не ревна едно Наздраве!
    Живи ли сте бе!?
    Не. с 1-2 мнения на седмица, направо сме си мъртви. Имам предвид раздела.
    То и 33-ки не останаха. Дори и аз ще се разделям с едната, комбито заминава на скрап до 1-2 месеца. Изтекът ли му гражданската и прегледа, удрям му брадвата.
    Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
      Не. с 1-2 мнения на седмица, направо сме си мъртви. Имам предвид раздела.
      То и 33-ки не останаха. Дори и аз ще се разделям с едната, комбито заминава на скрап до 1-2 месеца. Изтекът ли му гражданската и прегледа, удрям му брадвата.
      Да ама ти оставят още две
      То и на мене де!
      Сега се кефа на Имолата.
      Вярно, че мотора , 1.4 на метан е направо трагедия в баир, ама в равното търчи задоволително.
      освен това, отдавна нямах кола, която изобщо да не тропа и вие. Освен това гори седем лева и половина за сто километра!
      Абе скоро ще метна 1.7 звяра!
      Ха наздраве пак!
      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Да ама ти оставят още две
        То и на мене де!
        Сега се кефа на Имолата.
        Вярно, че мотора , 1.4 на метан е направо трагедия в баир, ама в равното търчи задоволително.
        освен това, отдавна нямах кола, която изобщо да не тропа и вие. Освен това гори седем лева и половина за сто километра!
        Абе скоро ще метна 1.7 звяра!
        Ха наздраве пак!
        То и аз ще си сваля мотора, газта, спирачките, праговете някои други дреболии от комбито и ще ги метна да другата бяла 33-ка. Тя пък е непокътната откъм ръжда. Така пак ще си имам газов котлон в цвят хладилник.
        Ха наздраве и от мен. Тука ми е останало някакво вино и те така......

Comment

• Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
          То и аз ще си сваля мотора, газта, спирачките, праговете някои други дреболии от комбито и ще ги метна да другата бяла 33-ка. Тя пък е непокътната откъм ръжда. Така пак ще си имам газов котлон в цвят хладилник.
          Ха наздраве и от мен. Тука ми е останало някакво вино и те така......
          Подозирах, че точно така ще направиш.
          Моята е от редките бройки, дето освен,че не хващат ръжда, много яко са алуминизирани, имат и много твърда ламарина. Едвам я пробиха да сложат нита на номера.
          Абе скоро е цъфна да ви видя!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Подозирах, че точно така ще направиш.
            Моята е от редките бройки, дето освен,че не хващат ръжда, много яко са алуминизирани, имат и много твърда ламарина. Едвам я пробиха да сложат нита на номера.
            Абе скоро е цъфна да ви видя!
            Е Айде де, времето вече ще се оправя уж. Тамън ще ти покажа и аз моя нов хладилник.

Comment

• И аз съм тука де ,ама нямам време много да пиша сега иначе имам да разказвам някакви неща за 33-ката и снимки ще има скоро.
              Ако съдбата ти обърне гръб-изчакай я да се наведе.....
              Звукът може да бъде
              описан само така: представи си смесица от бръмченето на Nascar-Chevys и пакистанска свиня-майка

Comment

• Първоначално публикувано от staiger Покажи съобщение
                И аз съм тука де ,ама нямам време много да пиша сега иначе имам да разказвам някакви неща за 33-ката и снимки ще има скоро.
                Ако не кажеш :"Наздраве" си чист спамер!

Comment

• Наздраве !!!
                  Звукът може да бъде
                  описан само така: представи си смесица от бръмченето на Nascar-Chevys и пакистанска свиня-майка

Comment

• дай една снимка да й се порадваме бе . Наздраве !
                    sigpic
                    33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                    Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

• Наздраве и от Варна , Боби тъкмо викам, че ще имаш едни шенкели за продан
                      Алфа Ромео 33 със сърце от 145-1.7 16v ,33-1.7 16v Imola, 33-1.7 8v, ex33-1.8тд
                      155 2.0 16v 150hp Super
                      146 1.9 jtd fl

Comment

• Скоро ще има снимки ,сега е на грим и масажи малко ,
                        Наздраве!!!!!!!!!

PS:и аз искам шенкилите )))))))))
                        Звукът може да бъде

Comment

• аз пък от толкова много скрап с нищо не останах но съм в търсене на хубаво купе...

Наздраве и от търговище!!! Надявам се до феста да съм намерил купе да съм метнал 16-ката и един път да се съберем всички тъпоглавци дет не ни увира акъла и се стари кошници търсим да плетем
                          Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

• Първоначално публикувано от Plamen33 Покажи съобщение
                            Наздраве и от Варна , Боби тъкмо викам, че ще имаш едни шенкели за продан
                            Шенкели имам доста!
                            Май забравяте, че имам вече две за скрап!

Comment

• Ами от 4х4 маи неставали биле заедно с моста нз кажете дали е така ,ако греша на момента ги лапам
                              Алфа Ромео 33 със сърце от 145-1.7 16v ,33-1.7 16v Imola, 33-1.7 8v, ex33-1.8тд
                              155 2.0 16v 150hp Super
                              146 1.9 jtd fl

Comment

• Първоначално публикувано от Plamen33 Покажи съобщение
                                Наздраве и от Варна , Боби тъкмо викам, че ще имаш едни шенкели за продан
                                Забрави чоовек, предначертано е само аз да имам дискове отзад. Не се меси в работата на висши сили които не познаваш
                                33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Working...
                                X